Хлопці. Якщо реконстуруйовувати, то реконструйовувати потрібно по повній програмі. Недавня гра Муріка була класна, але єдиним негативним фактором на ній була наявність значної кількості осіб зі сторони чечен , котрих "реконами" не назвеш(хоча б моделерами). Хотілося, що б "чічі" хоть якось походили на "чічей". Великим би зрушенням у цьому стали б штучні бороди та серйозний відбір учасників гри організатором по критерію зовнішнього вигляду. І тоді це було б набагато цікавіше і веселіше) А для повного фаршу прикольно було б на респі "чехів" поставити якусь шарманку,що б грала якісь басурманські пісеньки.+ самим чеченам дать в руки пару двійку гучномовців, що б викрикували різного роду там "...Русский свинэ -- здавайся..."," я твой аул шатал" і т.д. + на староконкі купити світера та ін одежу початку 90-х)
с противником всегда проблемы - мало кто хочет играть не русский персонаж в пьесе, большинство реконструирует либо РФ либо НАТО, бегать с бородой для многих как то не "патриотично"
Я ленюсь бриться, так что ничего клеить не надо ) К тому же вся моя команда имеет в своём наборе пируханы) так что можно и арабов-наёмников отыграть)