Реконструкция чеченских боевых действий

Тема в разделе "Чечня", создана пользователем Murik, 22 янв 2011.

1. Fritz

Fritz Солдат срочник

РДГ ВС РФ "Смерш"
    Штурмовик из группы прорыва
    Одесса
    Хлопці. Якщо реконстуруйовувати, то реконструйовувати потрібно по повній програмі. Недавня гра Муріка була класна, але єдиним негативним фактором на ній була наявність значної кількості осіб зі сторони чечен , котрих "реконами" не назвеш(хоча б моделерами). Хотілося, що б "чічі" хоть якось походили на "чічей". Великим би зрушенням у цьому стали б штучні бороди та серйозний відбір учасників гри організатором по критерію зовнішнього вигляду. І тоді це було б набагато цікавіше і веселіше) А для повного фаршу прикольно було б на респі "чехів" поставити якусь шарманку,що б грала якісь басурманські пісеньки.+ самим чеченам дать в руки пару двійку гучномовців, що б викрикували різного роду там "...Русский свинэ -- здавайся..."," я твой аул шатал" і т.д. + на староконкі купити світера та ін одежу початку 90-х)
  2. Mtv

Mtv Организатор

US NAVY SEAL ST3 PL1
    Одесса
    с противником всегда проблемы - мало кто хочет играть не русский персонаж в пьесе, большинство реконструирует либо РФ либо НАТО, бегать с бородой для многих как то не "патриотично"
  3. Smmasterk

Smmasterk Мастер своего дела

Нету
    Палермо
    Я ленюсь бриться, так что ничего клеить не надо )
    К тому же вся моя команда имеет в своём наборе пируханы) так что можно и арабов-наёмников отыграть)